Hallo, welkom in de vlinderklas van het derde kleuter!

Samen met onze klaspop Pompom beleven wij iedere dag opnieuw leuke avonturen.
Iedere dag doen wij aan kwartierlezen. Hierbij luisteren we naar een verhaaltje over één van de belevenissen uit het dagboek van Pompom.
Met onze twee andere klaspoppen “Tientje Tel” en “Zoem de letterbij” maken onze kleuters kennis met de wereld van cijfers en letters in onze nieuwe letterhoek en rekenhoek. Hier kunnen ze spelenderwijs het geleerde verder inoefenen aan de hand van allerlei leuke en aantrekkelijke spelletjes.
We ontdekken ook de omgeving rondom ons, de natuur, en we zwieren en zwaaien op ritmische schrijfdansmuziek om het schrijven speels in te oefenen.
Ook fijn samenleven is een prioriteit: samen spelen, plezier maken, elkaar helpen, respect opbrengen voor iets of iemand,…
Samen met juf Elke en juf Joke laten we hen tijdens de maandelijkse integratiemomenten kennis maken met de klas en de juffen van het eerste leerjaar. Zo wordt de basis voor de grote overstap reeds gelegd.

Ik zet mij als juf elk jaar voor de volle 100% in om mijn klasje klaar te stomen voor het eerste leerjaar. Dit is nog steeds mijn droomjob die ik met veel liefde en passie beoefen.