Snuffelstage schoolverlaters

We zijn met de schoolverlaters voor de eerste keer naar het middelbaar geweest. We zijn naar de twee campussen gaan kijken van het MSKA. In de voormiddag bezochten we campus ‘Tant’, hier zit de A-stroom. De leerlingen mochten zelf opties kiezen en aan de hand daarvan mochten ze via een workshop ontdekken wat het vak precies inhoudt. In de namiddag gingen we dan een kijkje nemen naar de B-stroom. Hier kregen we een volledige rondleiding en konden we van ieder vak eens rondneuzen hoe het eraan toeging. De leerlingen hebben veel gezien en zijn hopelijk al een klein beetje wijzer geworden wat ze graag willen doen volgend jaar.

’t Wereldgazetje september

Het nieuwe schooljaar is gestart en het eerste krantje is er! Het is meteen een speciale editie want op de voorpagina staat een voorwoord van onze nieuwe directeur, Déborah. Benieuwd naar wat ze ons te zeggen heeft? Klik hier om het zelf te ontdekken.

Beloning van ‘Mooimakers’

Gedurende het hele schooljaar nemen wij deel met onze school aan het project ‘Mooimakers’. Hiermee worden zwerfvuil en het recycleren van afval in de kijker geplaatst. We hebben hier aandacht voor tijdens de lessen en we gaan ook met iedere klas zwerfvuil rapen. Omdat wij het hele schooljaar zo ons best hebben gedaan, krijgen wij van de organisatie een cheque met een mooi geldbedrag om in te zetten in onze school. Een leuke beloning om zo onze school en de omgeving een beetje mooier te maken.