’t Wereldgazetje december

Ons krantje van de maand december is er! Benieuwd naar wat er de voorbije maand op onze school gebeurde? Of wil je graag te weten komen welke vrienden en vriendinnen jarig waren in december? Ook de activiteitenkalender en de menukaart voor de maand januari staan erin. Klik hier om het zelf te ontdekken.

Kleuterproject bibliotheek

Met K1 en K2 zijn we een project gestart rond het bezoeken van de bib. We willen de kinderen hier op een jonge leeftijd mee leren kennismaken zodat ze op een goede manier met boeken leren omgaan en vooral het plezier rond boeken leren kennen. Tijdens het eerste trimester bezoeken we iedere twee weken de bib, in het tweede en derde trimester gaan we iedere maand. Zo hopen we van jongs af aan de liefde voor boeken en lezen te verspreiden.

Workshop cyberpreventie

Op vrijdagvoormiddag 8 december kwam Elyse langs van de politiezone Riho. Zij gaf de leerlingen uit L6 en Wodo een workshop over cyberpreventie. We speelden een spel met een groot rad. In groep mochten we draaien aan het rad, vragen beantwoorden en letters raden om daarna een woord te vormen. We leerden over cyberpesten, wachtwoorden, sociale media, phising en sexting.

’t Wereldgazetje november

Ons krantje van de maand november is er! Benieuwd naar wat er de voorbije maand op onze school gebeurde? Of wil je graag te weten komen welke vrienden en vriendinnen jarig waren in november? Ook de activiteitenkalender en de menukaart voor de maand december staan erin. Klik hier om het zelf te ontdekken.