Leerlingenraad samengesteld

De verkiezingen zijn voorbij en elke klas heeft haar eigen vertegenwoordiger(s) voor de leerlingenraad. Ook dit schooljaar wordt de leerlingenraad geleid door juf Jolien en meester Siebe. Bekijk hier wat de rol is van de leerlingenraad en waarom onze school dit zo belangrijk vindt.

’t Wereldgazetje oktober

Ons krantje van de maand oktober is er! Benieuwd naar wat er de voorbije maand op onze school gebeurde? Of wil je graag te weten komen welke vrienden en vriendinnen jarig waren in oktober? Ook de activiteitenkalender en de menukaart voor de maand november staan erin. Klik hier om het zelf te ontdekken.

Bezoek aan soldatenkerkhof

Op donderdag 19 oktober trokken de leerlingen van L5 en L6 naar het soldatenkerkhof en De Bremstruik (kerk). Zij werken samen met de leerkrachten levensbeschouwing rond het project van de Vredesduif. Op het kerkhof werd een moment stilte gehouden om een gedicht of bezinning neer te pennen die over de oorlog gaat. Daarna brachten wij nog een bezoek aan De Bremstruik waarbij meester Samuel hen heel wat info gaf over de indeling en betekenis van de kerk.